ресторант

Ресторант Ханами е създаден през 2013 по оригинален проект като пети, последен етаж на офис сградата на фирма Датекс в квартал Дружба. Служителите имат привилегията да ползват услугите на ресторанта в работни дни, а през празничните Ханами е отличен избор за сватбени тържества и церемонии, празненства, коктейли и галавечери. Сградата разполага с голям открит паркинг, който е на разположение на гостите без допълнително заплащане. До него има и малка градинка с пейки подходяща за снимки сред зеленина.

тераси

Голяма част от етажа е отделена за външни части. Широка, южна тераса с изглед към Витоша позволява гостите Ви да се насладят на последните часове слънце за деня и залез над планината. Терасата е покрита и дъждът не би попречил на празника, дори и с маси разположени навън. Около залата обикаля и по-малка тераса достъпна от двата края на помещението, в случай, че гостите Ви искат да излязат навън без да се отдалечават от празненството.

помещения

Дансинг, екрани или сцена за жива музика, както и по-голямата част от масите могат да се разположат в северната, най-широка част на етажа. Допълнителни маси могат да бъдат организирани и пред двете страни на бара, без да са отделени от основната зала. Други варианти блок маса покрай бара или посрещане на гостите с питие. До самия вход на ресторанта, зад остъклената част от фасадата се намира отделена стая, подходяща за сватбени снимки, поради усамотената обстановка и цветната светлина на ниското слънце от запад. След залеза стаята може да е полезна за почивка или за съхранение на дрехи и подаръци до края на вечерта.

украса

Празненството по всеки повод трябва да отразява Вашите представи, идеи и стил. Ресторант Ханами не разполага с украса или елементи, с които да се наложи да се съобразявате. Имате възможността да преобразите темата и украсата на Вашето тържество изцяло, с помощта на избраната от Вас агенция.

кухня

Поради високите изисквания и ежедневно големия брой клиенти от офис сградата, ресторант Ханами поддържа собствен екип от опитен обслужващ персонал и професионални готвачи. Може да се убедите в таланта им, като се възползвате от дегустация за двама на избраното от Вас меню преди датата на празненството.

бар

Всеки от гостите ще може да вдигне наздравица с гроздова ракия включена в куверта. Останалите видове и количества алкохол можете да внесете по ваша преценка без допълнително заплащане. Барът се намира непосредствено след входа на ресторанта и е идеална възможност за посрещане на гостите с предварително подготвени питиета.

куверт

Стандартният куверт включва меню от четири блюда, ракия 50 мл Бургас 63, безалкохолна напитка 250 мл от селекцията на Coca-Cola и бутилка минерална вода 500 мл Банкя с обща цена 80 лева. За деца има опция за куверт с цена 40 лева, който включва салата и основно ястие, натурален сок Cappy и минерална вода Банкя.
При сватбени тържества за младоженците се приготвя и традиционна питка и бутилка шампанско, комплимент от ресторант Ханами.
В стойността на куверта е предвидено обслужване за 5 часа след пристигането на първите гости, като по всяко време можете да удължите празненството срещу заплащане от 150 лева за всеки допълнителен час.

идеи

Поводите за празненство са поводи за креативност. Всяка сватба или рожден ден се различава по някакъв начин в зависимост от характера и оригиналните идеи на клиента. Като Ваш домакин, ние сме свидетели на едни от най-хубавите моменти. За нас това е чудесен източник на вдъхновение и винаги се радваме да получаваме Вашите снимки, коментари и хрумвания.

facebook

Страницата на Ханами във Facebook, можете да разгледате тук. Там ще намерите новини, коментари, снимки от събития в ресторанта, предоставени ни от клиенти, както и още един удобен начин да се свържете с нас.

контакти

Може да разгледате ресторанта всеки ден от седмицата с предварителна уговорка. Лилия Филипова, управител на ресторант Ханами, очаква вашите запитвания изпратени по e-mail или на телефон +359 885 58 59 25.

адрес

Ханами се намира в офис сградата на фирма Датекс в Дружба. Улицата е пряка на улица Илия Бешков и също носи името Датекс, а главният вход е на номер 4. За точни указания за това как да стигнете до ресторанта, кликнете върху картата и ще отворите адреса в Google Maps.
Улица: Датекс №4
Пощенски код: София 1592, България

календар

Календарът ни показва заетите или минали дати като затъмнени полета, а свободните дни като бледорозови полета с датата изписана в черно. За повече информация можете да ни изпратете запитване с избраната от Вас дата, а когато сте готови да потвърдите ще я отбележим като заета.
Arrowleft октомври 2023 Arrowright
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 01 02 03 04 05

запитване

Пишете ни чрез полетата по-долу, като не забравяте да попълните името си и валиден e-mail адрес. В запитването можете да включите вашите идеи, въпроси и предпочитания, а ние ще се свържем с Вас по e-mail или телефон при първа възможност.

999 остават